Nové cereálie Peep Peep od Mixit: Každé ranné vtáča si pochutí!

cereálie Peep Peep od Mixit

Novinka z dielne Mixit už rozširuje svoje krídla medzi rannými vtákmi! Predstavujeme Peep Peep – prvé Mixit cereálie s nižším obsahom cukru o celých 50 % oproti bežným produktom na trhu. Jasné, o ktorých hovoríme, že? :-) Biely cukor je tu minulosťou – nahradili sme ho zdravším datľovým sirupom. A čo viac, tieto extra chrumkavé cereálie v tvare malých Mixiťáčikov prichádzajú hneď v dvoch príchutiach: kakaovej a vanilkovej. Navyše, všetko je v bio kvalite!

Po roku vývoja priniesol Mixit nový recept pre detské cereálie, ktorý uspokojí malých Mixiťákov a zároveň poteší aj ich rodičov. Bez výčitiek si ich všetci budú sypať do misiek a užívať si chutné a zdravé raňajky.

Odporúčame:  Ako vybrať školskú tašku? Máme 7 tipov na dokonalý výber!

Radosť pre celú rodinu!

Peep Peep cereálie neobsahujú žiadne umelé prísady ani palmový olej. Sladká chuť pochádza z datľového sirupu, ktorý je prirodzene sladký, ale menej kalorický ako biely cukor. Preto majú cereálie Peep Peep o polovicu menej cukru ako iné produkty. Navyše, vysoký obsah vlákniny zaručí spokojné brušká.

Mixit Peep Peep kakaové
Mixit

Sú k dispozícii v dvoch príchutiach – vanilkovej a kakaovej – a obe sú úplne jedinečné. Vanilková verzia používa skutočnú bourbon vanilku, zatiaľ čo kakaová je nabitá bohatým kakaovým práškom. Mixit jednoducho vie, ako urobiť klasiku výnimočnou!

Pri raňajkách si môžete užiť pokoj, pretože jediné, čo budete počuť, bude cinkot lyžičiek a chrumkanie. Deti si tieto cereálie zamilujú a dospelí si ich budú tajne naberať do svojich misiek.

Mixit Peep Peep vanilkové
Mixit

Plný tubus Peep Peep je k dispozícii na www.mixit.sk, 280 g za cenu 5,99 €.

Vyskúšajte aj:  Overené recepty s mrkvou, ktorým ani deti neodolajú!

Zloženie:

  • Cereálie Peep Peep Vanilka: pšeničná múka 60 %, koncentrovaná datľová šťava 17 %, ryžová múka 15 %, kukuričná múka, prírodná vanilková aróma, mletá bourbonská vanilka 0,05 %.

  • Cereálie Peep Peep Kakao: pšeničná múka 53 %, koncentrovaná datľová šťava 16 %, ryžová múka 15 %, kukuričná múka, kakaový prášok 8 %, prírodná vanilková aróma.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE