Malý darček pre veľkú radosť? Albi Science je tou správnou voľbou, a to nielen pre milovníkov koní!

Zážitkové vzdelávanie je považované za veľmi efektívny spôsob vzdelávania a učenia sa, pretože je založený na skúsenostiach, ktoré deti majú tendenciu si dlhodobo zapamätať. Naše ratolesti v rôznom veku tak majú možnosť prepojiť teoretické znalosti s praxou a v prípade potreby ich upraviť a prispôsobiť konkrétnej situácii.

Takýto typ učenia sa a študovania nových vecí pomáha deťom budovať sebadôveru, sebavedomie a sebauvedomenie prostredníctvom vystavovania ich rôznym výzvam a novým skúsenostiam. Ide teda o inovatívnu a interaktívnu formu vzdelávania, ktorá deťom pomáha prepojiť teoretické vedomosti a skúsenosti s priamymi zážitkami. A tak sa vedia lepšie vzdelávať prostredníctvom autentických a zmysluplných skúseností.

Encyklopedické súpravy milujú nielen veľkí, ale aj malí vedci a vedkyne!

Encyklopedické súpravy sú veľmi populárne a slúžia ako zdroj poznatkov pre deti v rôznom veku. Obsahujú rôznorodé informácie o viacerých oblastiach vedomostí.

Okrem toho môžu byť súpravy doplnené aj rôznymi aktivitami, hrami a hádankami, ktoré predstavujú zábavnú formu učenia, čo deti skutočne milujú! Deti sa môžu dozvedieť veľa nových informácií a zároveň si užiť výzvy, ktoré im encyklopedické súpravy ponúkajú.

Enycklopedické súpravy od Albi Science

Encyklopedické súpravy od Albi Science sú zvyčajne dostupné vo forme kníh alebo kompletov na rôzne témy.

Obsahujú veľké množstvo informácií o rôznych oblastiach, ako príroda, história, veda, technológia, zvieratá a ďalšie.

  • Súpravy sú pre deti zaujímavé a názorne vysvetľujú rôzne koncepty a pojmy.
  • Text je napísaný jednoduchým jazykom a dopĺňajú ho farebné ilustrácie a fotografie, čo deti zaujme a pomáha im lepšie si zapamätať všetky zaujímavé informácie.

Encyklopedické súpravy od Albi Science fungujú tak, že sú štruktúrované do kapitol alebo tematických sekcií, ktoré obsahujú rôzne témy. Každá kniha alebo sada zahŕňa tiež obsah, ktorý pomáha čitateľom nájsť presne to, čo hľadajú, a zrozumiteľne zosumarizuje hlavné body v rámci danej témy.

  • Celkovo sú encyklopedické súpravy od Albi Science skvelým spôsobom, ako učiť deti novým veciam a rozvíjať ich záujem o vedomosti.
  • Kombinácia jednoduchého jazyka, ilustrácií a hier robí učenie zábavným a prístupným pre deti rôznych vekových kategórií.

Neprehliadnite: Toto je najlepšia zábava pre všetky deti nielen cez prázdniny

Enycklopedické súpravy Albi Science – z akých tém si možno vybrať?

Vďaka svojej kvalite a obsahu sú encyklopedické súpravy od Albi Science ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí sa chcú vzdelávať a objavovať nové informácie. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali ucelený a systematický prehľad o rôznych oblastiach zo života okolo nás. Cieľom týchto súprav je poskytnúť detským čitateľom spoľahlivé a dôveryhodné informácie o rôznych témach bez potreby hľadať a spracovávať tieto informácie z rôznych iných zdrojov.

A z ktorých tém si možno vybrať?

  • Kone – Objavuj svet! - určené pre deti od 8 rokov
  • Ľudské telo – Objavuj svet! - určené pre deti od 8 rokov
  • Vesmír – Objavuj svet! - určené pre deti od 10 rokov
  • Horniny a minerály – Objavuj svet! - určené pre deti od 10 rokov
  • Rastliny – Objavuj svet! - určené pre deti od 10 rokov

Odporúčame aj: Priateľstvá, letné lásky či rodinné vzťahy - SPOZNAJTE SA a zavolajte svojich blízkych NA KUS REČI - toto vám v tom pomôže!

Kone – Objavuj svet

Zážitkový a vzdelávací encyklopedický box Kone – Objavuj svet obsahuje okrem zaujímavých informácií aj knihy s pexesom a modelmi koní.

Ide o nádhernú encyklopédiu s fotografiami a zaujímavosťami o živote koní, ako je napríklad:

  • narodenie koníkov,
  • ich vývoj,
  • jedálniček,
  • starostlivosť o kone,
  • ustajnenie koní,
  • tréning,
  • závody,
  • história a plemená koníkov a podobne.

Táto prekrásna encyklopedická súprava od Albi Science je určená pre deti od 8 rokov.

V balení nájdete aj:

  • zošit aktivít zameraný na praktické chovateľské rady s hádankami a samolepkami,
  • plagát s prepracovanou anatómiou koňa,
  • pexeso s plemenami koní,
  • modely kobyly a žriebäťa s ohradou.

Tip pre vás: Nielen letná párty plná zábavy s hrami od Albi: Párty Alias je zárukou smiechu

Vesmír – Objavuj svet!

Objavuj, nalepuj a spoznávaj! V tomto zošite Vesmír - Objavuj svet! sa mladí vesmírni bádatelia hravou formou naučia zaujímavosti o vesmíre. Zošit obsahuje desiatky farebných nálepiek a na každej strane sa nachádzajú siluety, do ktorých ich deti vlepujú.

Objavte zázraky vesmíru, našej slnečnej sústavy, galaxií a nekonečného priestoru. Preskúmajte sopky na Marse, prstence Saturnu, krátery na našom Mesiaci a búrku zúriacu na Jupiteri, ktorá vyzerá, že bude trvať navždy! V tejto súprave nájdete encyklopédiu, zošit aktivít, model slnečnej sústavy a plagát.

Ľudské telo – Objavuj svet!

Napadlo vám niekedy, čo sa deje vnútri ľudského tela? Čo sa stane s jedlom, ktoré jete, so vzduchom, ktorý dýchate? Objavujte fascinujúci svet ľudského tela pomocou tejto súpravy – ponúka zábavné a informatívne oboznámenie sa s ľudských telom pre mladých biológov. V súprave Ľudské telo – Objavuj svet! nájdete encyklopédiu, zošit aktivít, model ľudského tela a plagát.

Horniny a minerály – Objavuj svet!

Objavte vznik sopiek a pohorí a ďalšie geologické procesy trvajúce milióny rokov. Čo sú minerály, kryštály, drahokamy, kovy a fosílie? Dozviete sa o ich vlastnostiach, ťažbe a spracovaní. Horniny a minerály – Objavuj svet! je skutočné zábavné poznanie neživej prírody pre (nielen) malých geológov.

Rastliny – Objavuj svet!

Objavte zázraky rastlinnej ríše, ktorá je všade okolo nás. Rastliny sú základom existencie ďalších foriem života na Zemi – poskytujú kyslík a potravu. Preskúmajte ich životný cyklus ako biológovia, klíčenie, rast, rozmnožovanie, stavbu rastliny aj dômyselnú obranu pred predátormi. S touto úžasnou encyklopedickou súpravou Rastliny - Objavuj svet! ľahko pochopíte úžasnú životodarnú fotosyntézu a dozviete sa viac aj o využití rastlín v poľnohospodárstve.

Prajeme vám príjemné poznávanie!

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE