Najhorúcejšie dámske topánky na jeseň 2024

trendy dámske topánky na jeseň 2024

Či už sa chystáte do práce alebo do nočného klubu, štýlová dámska obuv pozdvihne váš outfit a dodá mu jedinečný nádych. Čo sa týka jesennej módy, dôležitý je rozhodne štýl a pohodlie. Ak ste pripravená vylepšiť váš jesenný štýl a dotiahnuť ho k dokonalosti, pozrite sa, aké nové trendové štýly budeme nosiť už o pár týždňov! 

Neprehliadnite: TOTO je 13 veľmi znepokojujúcich vecí, ktoré o vás vie váš smartfón!

Robustné bojové topánky

Robustné topánky, ktoré pripomínajú vojenskú obuv už dokonale poznáme. Nosili sme ich už na jar a vyzerá to tak, že na jeseň sa tento trend v dámskej obuvi vracia (respektíve pokračuje). Ak milujete drsnejší štýl, tieto topánky s odolnými podrážkami nič neprekoná. V tomto type topánok budete pripravená na čokoľvek – od jesenného vetra, dažďa, až po prvý sneh. Môžete ich nosiť prakticky celú jeseň, a to vždy a všade. Tento štýl do našich šatníkov prináša atmosféru, ktorá dominovala móde v 90. rokoch. Dnes sa objavuje na módnych prehliadkach v podstate všade, kam sa pozriete, a je dokonalým spôsobom, ako ukázať vašu drsnú ženskosť. Ponúkajú totiž ideálnu rovnováhu medzi štýlom a funkčnosťou. Dobrou správou je, že ich môžete pokojne kombinovať so štruktúrovanou minisukňou, koženými legínami, ale tiež s džínsami!

Zaujme vás: Ako zvládnuť laryngitídu? Máme užitočné rady pre rýchle zotavenie

Klasické čižmy po kolená CCC
CCC shoes

Klasické čižmy po kolená

Všetky dobré módne trendy v oblasti dámskej obuvi sa vracajú. Aj preto bolo iba otázkou času, kedy budeme opäť nosiť klasické čižmy po kolená, ktoré sú na jeseň 2024 definitívne späť „in“. Keďže čižmy nad kolená, ktoré dominovali v posledných rokoch, postupne ustupujú do úzadia, ich alternatívy končiace v oblasti kolien s radosťou zaujali ich miesto.

Či už si vyberiete jazdecké čižmy na opätku alebo klasické čižmy na rovnej podrážke, dobrý pár čižiem po kolená sa bude perfektne hodiť k väčšine vašich outfitov. Skombinujte ich napríklad s párom vašich obľúbených úzkych džínsov alebo legín, prípadne si ich obujte pod vaše padavé midi šaty. Tento štýl si zamilujete!

Privítajte turistické topánky

Nič nehovorí o blížiacej sa zime lepšie ako postupný výskyt teplých a plyšových turistických topánok. Nehovoríte úplne o tej dámskej obuvi, ktorú si so sebou vezmete na výstup na Mt. Everest, ale skôr o ich módnych variáciách. Tie ako turistická obuv pôsobia, no majú v sebe mierne módne vylepšenia. Tento štýl prenikol do sveta obuvi už pred nejakým tým rokom, no dámy si ho zamilovali najmä vďaka štýlovému šnurovaniu a pohodlnosti, ktorá dominuje trendom jesenných a zimných topánok.

Samozrejme, pokiaľ zo skrine na bežné nosenie vytiahnete vaše klasické turistické topánky, rozhodne neurobíte chybu. U predajcov obuvi však teraz začnete vídať veľké množstvo kúskov, ktoré sú rovnako vhodné na prechádzky, ako na pešiu turistiku alebo alpské lyžiarske výlety. Nebojte sa preto obohatiť váš šatník o ďalší štýlový kúsok!

Stavte na semiš

Štruktúrované semišové čižmy, ktoré zaujali módny svet minulú sezónu, sú rozhodne stále v móde. Z toho máme rozhodne radosť, pretože ide o dokonalý štýl, ktorý sa hodí k čomukoľvek, a ponúka ležérnu, no sofistikovanú atmosféru. Aj keď sa zdá, že klasický čierny semiš nikdy nevyjde z módy, túto sezónu si semišové čižmy osvojujú o niečo dobrodružnejšiu paletu farieb – myslite preto pri vašom výbere na odtiene bordovej, námorníckej a šedej.

Odprúčame: Ako sa po pôrode zmenšuje mamičke bruško? Toto musíte vedieť!

Čierne midi čižmy

Všestrannosť čiernych midi topánok je nekonečná – z práce môžete vyraziť rovno na rande i na nákupy! Skombinujte ich s úzkymi džínsami, midi sukňou, alebo stavte na úplet, ktorý vytvára ľahký, no zároveň šik vzhľad. Toto sú rozhodne topánky, ktoré môžete nosiť počas celej jesennej i zimnej sezóny.

Pokiaľ už viete, ktorý z týchto módnych trendov vám doma nesmie chýbať, no neviete, kde ho hľadať, vyskúšajte napríklad jeden z kamenných obchodov CCC, kde nájdete naozaj široký sortiment jesennej dámskej obuvi. Ak preferujete nákupy online, zavítajte pokojne na ich e-shop.

Zdroj úvodnej fotky: CCC shoes

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE